Spring naar inhoud

Tulp Festival Amsterdam

Olympus E-M10 Mark III, 14mm, f/5, 1/100

Tulp Festival Amsterdam 2020 zet de hoofdstad gedurende de hele maand april 2020 in bloei. Voor het zesde achtereenvolgende jaar geven honderdduizenden tulpen kleur aan het vroege voorjaar in de stad. Bewoners, bezoekers en bedrijven kunnen genieten van de vrolijke voorjaarsbloem op tientallen locaties in alle stadsdelen. Fleurige rijen kuipen en schalen met tulpen verlevendigen straten, pleinen, winkelcentra, bruggen en stations. Diverse parken en tuinen van musea en hotels verrassen met fraaie tulpenperken.

De tulpen op de foto stonden in een bak aan de Sloterplas.

Lees meer over het festival op groenvandaag.nl

Gepubliceerd inBeeld
Copyright CC BY-NC-SA 4.0 - Hendrik Alting & Roy Nagel (unless otherwise noted)